top of page

Fysiotherapie in Houten: het team van Moventes staat voor je klaar

Bijgewerkt op: 12 aug. 2021

Beweging verrijkt je leven. Het brengt je samen met gelijkgestemden, je komt in de buitenlucht en het bevordert je gezondheid. Maar wat als bewegen pijn doet? Dan helpen de therapeuten van Moventes je graag weer in vorm. Je kunt naast onze twee vestigingen in IJsselstein sinds 1 maart ook terecht voor fysiotherapie in Houten.


Fysiotherapeut Houten
Fysiotherapie nu ook in Houten

Voor iedere fysieke klacht de juiste behandeling

Of het nu gaat om een blessure door een ongelukkige beweging, pijnlijke spieren door een verkeerde houding of pijn door overbelasting... Je vindt snel verlichting dankzij onze fysiotherapie in Houten. In Houten bieden wij, net als in IJsselstein, een hele reeks behandelingen om je snel beter te voelen of om lichamelijk ongemak voor te zijn. Zo kun je bij ons ook terecht voor manuele therapie en soft tissue therapie. Speciaal voor sporters hebben wij in ons aanbod sportmassage en sportfysiotherapie. Ben je aan het revalideren of moet je vanwege gezondheidsredenen trainen? Ook dan is Moventes in Houten de juiste plek voor revalidatie of medische training onder begeleiding van een specialist.


Fysiotherapie van olympische klasse

Wanneer je naar Moventes gaat, kun je rekenen op veel expertise. Onze eerste vestiging werd in 2018 opgericht. Sindsdien is ons klantenbestand flink gegroeid. Op 1 maart hebben we daarom niet alleen een nieuwe fysiotherapiepraktijk in Houten geopend, maar ook een extra filiaal in IJsselstein. Deze is – net als onze kliniek in Houten – gevestigd bij fitnesscentrum Body Business. Zo zitten we nog dichter bij sporters en kunnen we door onze samenwerking de kwaliteit van bewegen optimaliseren.


We groeien snel en dat is niet verwonderlijk. We bieden immers veel verschillende expertises en onze behandelingen zijn van hoge kwaliteit. Daarom maken onze therapeuten deel uit van het team dat de Nederlandse baanwielrenners begeleidt op de Olympische Spelen.


Los blessures op met fysiotherapie in Houten

Wanneer je ergens last van hebt en een afspraak met ons maakt, dan kun je er zeker van zijn dat wij echt naar je luisteren. Ook zijn wij voorstanders van een persoonlijke benadering. Wij willen namelijk niet alleen de symptomen bestrijden, maar vooral de oorzaak. Zo krijg je het beste je fysieke gesteldheid onder controle. Dus ben je op zoek naar fysiotherapie in Houten voor herstel van blessures of andere lichamelijke klachten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je zo snel mogelijk. Bel naar 088 - 588 2115 of maak een afspraak via ons contactformulier.

117 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page