top of page

SOFT TISSUE THERAPIE

Met Soft Tissue Therapie worden blessures en klachten snel aangepakt en kunnen onze cliënten hun dagelijkse bezigheden en sportieve activiteiten snel oppakken. 

 

Met Soft Tissue Therapie ben jij gegarandeerd binnen een paar behandelingen van je klachten af. Mocht het probleem zich niet bevinden in de zachte weefsel, dan schakelen wij ons netwerk van specialisten in om je zo snel mogelijk van jouw klachten af te helpen. 

WAT IS SOFT TISSUE THERAPIE?

Soft Tissue Therapie is de manipulatie van de zachte weefsels van het lichaam. Het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit zachte weefsels. Bij bewegingsklachten zorgt het manipuleren van deze weefsels voor verbetering in bewegen, het verminderen van pijn en het bevorderen van herstel. 

WAT LOST SOFT TISSUE THERAPIE OP?

Soft Tissue Therapie werkt zowel preventief als curatief! Je lichaam kun je vergelijken met een auto, goed onderhoud zorgt voor lang probleemloos blijven rijden. Met Soft Tissue Therapie zorgen wij voor verlichting van pijn in bijvoorbeeld nek, schouder, rug, heup, knie of herstel van spierblessures.

WAARUIT BESTAAT SOFT TISSUE THERAPIE?

Soft Tissue Therapie bestaat uit veel technieken. Alle technieken hebben invloed op de zachte weefsels van het lichaam. Soft Tissue Therapie heeft één hoofdzakelijk doel; het optimaliseren van prestaties en klachtenvrij bewegen. 

ZOEK EEN LOCATIE

Lichamelijke klachten? Voor soft tissue therapie kun je terecht bij één van onze praktijken in IJsselstein of Vianen. Maak een afspraak bij jou in de buurt.

bottom of page