top of page

JOUW EERSTE AFSPRAAK BIJ MOVENTES FYSIOTHERAPIE

Bij Moventes Fysiotherapie helpen we je graag met langdurige klachten, acute blessures of bewegingsproblemen. Vaak kun je zonder verwijzing terecht. Tijdens je eerste afspraak hebben we een intakegesprek om je klachten in kaart te brengen, gevolgd door een lichamelijk onderzoek en meestal direct een behandeling. Voor de eerste behandeling worden er dus altijd twee behandelingen gerekend. Neem een handdoek, een geldig legitimatiebewijs en eventueel een verwijsbrief mee. Draag comfortabele kleding om vrij te kunnen bewegen. Plan je afspraak eenvoudig online.

EERSTE AFSPRAAK BIJ MOVENTES

Je begint altijd met een intakegesprek, zodat de fysiotherapeut jouw klachten kan begrijpen. Hierbij bespreek je de duur en intensiteit van de klachten en de impact op je dagelijks leven. Indien nodig voert de fysio een lichamelijk onderzoek uit, wat vaak bestaat uit eenvoudige oefeningen of het voelen aan de spieren. De eerste afspraak omvat meestal zowel een intake als een behandeling, waardoor twee sessies in rekening kunnen worden gebracht.

BEHANDELING BIJ MOVENTES

Op basis van het intakegesprek en het onderzoek stelt de therapeut samen met jou een behandelplan op met persoonlijke doelen. Dit plan vormt de basis voor toekomstige behandelingen. Daarnaast krijg je oefeningen mee om thuis te doen, zodat je klachten verminderen en je snel weer je dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

WAT NEEM IK MEE NAAR MOVENTES

Voor je eerste afspraak vragen we je om een handdoek, een geldig legitimatiebewijs (ID, paspoort of rijbewijs), en indien nodig een verwijsbrief mee te nemen. Draag comfortabele (sport)kleding voor optimale bewegingsvrijheid en wees op de hoogte van onze huisregels. Plan je afspraak eenvoudig online.

ZOEK EEN LOCATIE

Last van lichamelijke klachten? Voor fysiotherapie kun je terecht bij één van onze praktijken in IJsselstein of Vianen Maak een afspraak bij jou in de buurt.

bottom of page