top of page

HART-, VAAT- EN LONGFYSIOTHERAPIE

Iedereen kent wel iemand met een aandoening aan het hart of aan de longen. Hart-, vaat- en longziekten komen namelijk vaak voor en hebben een grote impact op de kwaliteit van leven. Het zijn daarbij ook twee van de belangrijkste doodsoorzaken in Nederland.

HEB IK HVL- FYSIOTHERAPIE NODIG?   

Uit wetenschappelijke studies is gebleken dat training en deskundige begeleiding noodzakelijk zijn voor mensen met bijvoorbeeld hartfalen en COPD. Onze HVL-fysiotherapeute Patricia is deskundig om te helpen. Onder andere bij het op peil brengen of verbeteren van je conditie door oefeningen en/of het aanleren van ademtechnieken. 

HOE GAAN WIJ TE WERK BIJ MOVENTES?

Wij behandelen mensen met verschillende hart-, vaat- en longaandoeningen. Wij werken op een verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier. Op verwijzing van huisarts of specialist kun je behandeld worden door onze HVL-fysiotherapeute Patricia.

WORDT HVL-FYSIOTHERAPIE VERGOED?

Of de kosten van behandeling en training door de verzekeraar vergoed worden hangt af van je verzekeringspakket. Raadpleeg hiervoor de verzekeraar. 

ZOEK EEN LOCATIE

Hart-, vaat- of long aandoening? Voor hart-, vaat-, longfysiotherapie kun je terecht bij één van onze praktijken in IJsselstein of Vianen.

bottom of page