top of page

FYSIOTHERAPIE IJSSELSTEIN

Het lichaam is een knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op rekenen. We merken pas hoe veel we bewegen als het lichaam even niet meer meewerkt. Onze fysiotherapeuten in IJsselstein en Houten begeleiden bij acute of langdurige lichamelijke klachten, zoals rug-, nek en schouderklachten en knie- en enkelblessures. Maar ook wanneer het bewegen belemmerd wordt als gevolg van een chronische ziekte of aandoening. Wij adviseren, behandelen en begeleiden je zodat jij weer zo goed mogelijk jouw dagelijkse bezigheden kunt uitvoeren. Met fysiotherapie voorkom je dat klachten verergeren of terugkeren.

HEB IK FYSIOTHERAPIE NODIG?

Heb jij last van lichamelijke klachten die beperkingen geven in het dagelijks leven, op het werk of bij het sporten, dan is fysiotherapie de oplossing.

HOE GAAN WIJ TE WERK BIJ MOVENTES?

De eerste behandeling start met een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek om je klachten zo duidelijk mogelijk in beeld te krijgen. Aan de hand daarvan wordt een behandelplan opgesteld. Daarna zal worden gestart met het behandelen, zoals is besproken.

WORDT FYSIOTHERAPIE VERGOED?

​Fysiotherapie wordt voor personen tot 18 jaar vergoed vanuit het basispakket van iedere zorgverzekeraar. Boven de 18 jaar is een aanvullende verzekering nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen.

ZOEK EEN LOCATIE

Last van lichamelijke klachten? Voor fysiotherapie kun je terecht bij één van onze praktijken in IJsselstein of Vianen Maak een afspraak bij jou in de buurt.

bottom of page