© 2019 Moventes proudly created by socialroad.nl

FYSIOTHERAPIE

Zoek jij een  fysiotherapeut

in IJsselstein?

Heb jij last van lichamelijke klachten die beperkingen geven in het dagelijks leven, op het werk of bij het sporten, dan is fysiotherapie de oplossing. Onze fysiotherapie praktijk is gelegen in IJsselstein en gemakkelijk te bereiken.

Geen wachtlijst, snel geholpen!

Hoe gaan wij te werk bij Moventes?

De eerste behandeling start met een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek om je klachten zo duidelijk mogelijk in beeld te krijgen. Aan de hand daarvan wordt een behandelplan opgesteld. Daarna zal worden gestart met het behandelen, zoals is besproken.

Wordt  fysiotherapie vergoed?

Fysiotherapie wordt voor personen tot 18 jaar vergoed vanuit het basispakket van iedere zorgverzekeraar. Boven de 18 jaar is een aanvullende verzekering nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen.

BEHANDELINGEN

Op basis van jouw probleem of klacht besluiten wij welke behandeling of behandelingen er nodig zijn om de klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

DE VOORDELEN

De fysiotherapeuten van Moventes IJsselstein hebben jarenlange ervaring in een breed spectrum van fysio-behandelmogelijkheden. 

Ook werken wij nauw samen met een uitgebreid netwerk van specialisten. Er is direct telefonisch contact en overleg mogelijk door gezamenlijke spreekuren.

JA, IK WIL FYSIOTHERAPIE IN IJSSELSTEIN!