top of page

SPORTFYSIOTHERAPIE

Sportfysiotherapie is er op gericht om jouw (sportgerelateerde) klachten te behandelen, zodat jij jouw sport weer tot op hoog niveau kan beoefenen of weer recreatief pijnvrij kan genieten en bewegen. Wil jij weer pijnvrij jouw sport kunnen beoefenen? Maak dan snel een afspraak bij één van de (sport)fysiotherapeuten van Moventes.

HEB IK SPORTFYSIOTHERAPIE NODIG?

Ben jij geblesseerd en wil je zo snel mogelijk weer je sport hervatten, dan is sportfysiotherapie voor jou dé uitkomst. Sportfysiotherapie staat namelijk volledig in het teken van een sport specifieke benadering.

HOE GAAN WIJ TE WERK BIJ MOVENTES?

De eerste behandeling start met een sport specifiek vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek om jouw blessure zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen. Aan de hand van deze eerste behandeling stellen wij een sport specifiek behandelplan op waardoor jij zo snel mogelijk weer optimaal kunt presteren.

WORDT SPORTFYSIOTHERAPIE VERGOED?

Sportfysiotherapie wordt voor personen tot 18 jaar vergoed vanuit het basispakket van iedere zorgverzekeraar. Boven de 18 jaar is een aanvullende verzekering nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding.

ZOEK EEN LOCATIE

Ben jij herstellende van een blessure? Voor sportfysiotherapie kun je terecht bij één van onze praktijken in IJsselstein of Vianen. Maak een afspraak bij jou in de buurt.

bottom of page