© 2019 Moventes proudly created by socialroad.nl

SPORT-FYSIOTHERAPIE

Heb ik Sportfysiotherapie 

nodig?

Ben jij geblesseerd en wil je zo snel mogelijk weer je sport hervatten, dan is sportfysiotherapie voor jou dé uitkomst. Sportfysiotherapie staat namelijk volledig in het teken van een sport specifieke benadering.

Hoe gaan wij te werk bij Moventes?

De eerste behandeling start met een sport specifiek vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek om jouw blessure zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen. Aan de hand van deze eerste behandeling stellen wij een sport specifiek behandelplan op waardoor jij zo snel mogelijk weer optimaal kunt presteren.

Wordt  Sportfysiotherapie vergoed?

Sportfysiotherapie wordt voor personen tot 18 jaar vergoed vanuit het basispakket van iedere zorgverzekeraar. Boven de 18 jaar is een aanvullende verzekering nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding.

DE VOORDELEN

Is jouw sportblessure te complex of vraagt de blessure uitgebreider onderzoek, dan is het goed om te weten dat wij deel uitmaken van een sportmedisch netwerk. 

Wanneer het nodig is, dan kunnen wij, na overleg met de huisarts, er voor zorgen dat jij snel bij een sportarts of andere deskundige terecht kunt.