top of page

REVALIDATIE

Het herstellen na een ingrijpende gebeurtenis zoals; een operatie, ziekte of ongeval is van groot belang. Moventes volgt het behandelplan van de behandeld specialist en heeft daarmee geregeld contact. Zo kunnen wij jou verzekeren van de beste zorg en het juiste revalidatietraject. 

HEB IK REVALIDATIE NODIG?   

Revalidatie bij Moventes IJsselstein is geschikt voor iedereen die moet herstellen van een operatie, ziekte of ongeval. Ook bieden wij twee speciale projecten:

 

Oncologie & Training

en

Diabetes te Lijf

HOE GAAN WIJ TE WERK BIJ MOVENTES?

Na een ingrijpende gebeurtenis zoals een operatie of ongeval ben je aangewezen op de expertise van de behandelend specialist of fysiotherapeut. De specialist geeft bij ontslag een behandelprotocol mee. Wij volgen het het protocol en hierdoor bouwen de belastbaarheid op. Ook houden wij contact met jou specialst, daardoor ben jij verzekerd van de beste zorg. 

DIABETES TE LIJF

Het Diabetes te Lijf project is voor mensen met diabetes mellitus type 2. Het doel van het traject is om te leren van wat je als diabeet kunt doen om blijvende schade aan je gezondheid te voorkomen. 

ONCOLOGIE & TRAINING

Voor iedereen die kracht en uithoudingsvermogen wil verbeteren of in stand wil houden voor, tijdens of na een oncologietraject zoals chemokuur, operatie en/of bestraling.

ZOEK EEN LOCATIE

Ben jij herstellende van een blessure? Voor revalidatie kun je terecht bij één van onze praktijken in IJsselstein of Vianen.

bottom of page