top of page

MEDISCHE TRAINING

Bewegen is goed voor je gezondheid. Je voelt je fitter, blijft beter op gewicht en je voelt je minder snel moe. Heb jij moeite met bewegen, bijvoorbeeld omdat je ouder dan 55 bent of herstellende bent van een ziekte of een operatie? Of heb jij een chronische aandoening zoals hart-, vaat- of longklachten, diabetes of COPD? Dan is Medische training wat voor jou. Bij ons sport jij op een verantwoorde manier in een energieke, sociale omgeving onder begeleiding van een Medical Personal Trainer.

HEB IK MEDISCHE TRAINING NODIG?

Ben jij herstellende van een blessure? Dan is medische training bij Moventes geschikt voor jou. Onder begeleiding van sportspecialisten en fysiotherapeuten leer jij oefeningen technisch correct uit te voeren om zo optimaal te herstellen of prestaties te verbeteren.

WANNEER KAN IK MEDISCH TRAINEN?

In samenspraak bespreken wij op welk tijdstip je bij ons welkom bent om medisch te trainen. Medisch trainen is altijd onder begeleiding van een therapeut of specialist.

 

Heb jij geen blessure maar wil jij wel bij ons komen trainen. Meld je dan aan via www.moventesfit.nl

HOE WERKT TRAINEN BIJ MOVENTES?

Wij trainen en begeleiden met één gemeenschappelijk doel; klachtenvrij bewegen. Samen bepalen we of er in jouw traject medisch trainen nodig is om klachten te verhelpen.

ZOEK EEN LOCATIE

Herstellende van een blessure? Voor medische training kun je terecht bij één van onze praktijken in IJsselstein of Vianen. Maak een afspraak bij jou in de buurt.

bottom of page