top of page

SPORTMASSAGE

Sportmassage voor soepele spieren en sneller herstel

Heb jij stijve of gespannen spieren? Last van spanning in je schouders, nek of rug? Dan kan een sport- en ontspanningsmassage een goede oplossing zijn. Ook kan sport- of ontspanningsmassage je goed helpen bij verschillende spier- en spanningsklachten, als aanvulling op fysiotherapie en bij sportbeoefening. Onze gespecialiseerde masseurs helpen je graag bij het ontspannen, zodat de kans op blessures verkleint en jij pijnvrij kunt (blijven) bewegen.

IK WIL SPORTMASSAGE IN POLSBROEK!

Heb jij je fysiek ingespannen, hetzij doormiddel van sport, beroep of anderszins? Sportmassage is een goede manier om de flexibiliteit van de spierweefsel te verhogen en ​stress en spanning te verlichten.

Onze sportmassage praktijk is gemakkelijk te bereiken vanuit Polsbroek.

WAT KOST SPORTMASSAGE?

Wanneer je last hebt van vermoeide en stijve spieren vanwege een intensieve inspanning. Niet direct na de inspanning maar één of twee dagen na de wedstrijd, training of ​zware oefening. 

€37 per behandeling | 30 min

WAAR IS SPORTMASSAGE GOED VOOR?

  • Verhoogde mobiliteit en flexibiliteit van spierweefsel.

  • Toegenomen gevoel van welzijn.

  • Verlichting van spanning en stress.

  • Correctie van  onevenwichtigheden in de spieren.

  • Verminderd risico op letsel.

ZOEK EEN LOCATIE

Heb jij stijve of gespannen spieren? Voor sportmassage kun je terecht bij één van onze praktijken in IJsselstein of Vianen. Maak een afspraak bij jou in de buurt.

bottom of page