top of page

Zorg op maat!

Bijgewerkt op: 7 jan. 2022

Wij blijven open voor de mensen die de zorg graag op de praktijk willen voortzetten en daar ook toe in staat zijn. Daarnaast bieden wij zorg op een alternatieve wijze. Dit doen wij om iedereen de zorg te bieden die hij of zij verdient en om iedereen zo fit mogelijk te houden.


Onze praktijk blijft gewoon open en de behandelingen kunnen doorgaan mits je geen verkoudheids- of griepklachten hebt. Twijfel je of je naar de behandeling kunt komen? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk. We gaan uiterst zorgvuldig om met de gezondheid van onze cliënten en therapeuten, zoals je dat van ons kunt verwachten. Daarnaast hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Wij volgen strikt de richtlijnen van de GGD en het RIVM.

  • We gebruiken geen hoeslakens meer op onze behandeltafels, we vragen jou een badlaken mee te nemen.

  • Na iedere behandeling worden de behandeltafels gedesinfecteerd.

  • We desinfecteren de fitnessapparatuur na gebruik.

  • Het aantal personen in de praktijk wordt zoveel mogelijk beperkt.Met de komst van het Coronavirus zijn we op zoek gegaan naar manieren waarop we voor een deel op afstand kunnen behandelen. Wij bieden vanaf deze week de mogelijkheid om telefonisch de voortgang te bespreken. Ook kan er een video of telefonisch consult plaatsvinden. Deze manier van behandelen is goedgekeurd door de zorgverzekeraars.

Naast de consulten, werken wij met de app van Physitrack. In de Physitrack app kunnen wij trainingsschema's en huiswerkoefeningen uploaden. De oefeningen worden in Nederlands gesproken video's op een rustig tempo uitgelegd. Het is voor onze therapeuten hierdoor mogelijk jouw voortgang te monitoren en met jou op afstand te communiceren. Zo hoeven de behandelingen in deze onrustige tijd niet stil komen te staan en kunnen we samen werken aan het herstel.

De Physitrack app kun je gratis downloaden in de App Store en Google Play Store of kun je via de browser bekijken. Je kunt zelfs herinneringen instellen om zo op schema te blijven. Zo blijven wij samen met jou werken aan de beste behandelresultaten.Wegens de aanvullende maatregelen betreffende het Coronavirus zijn wij genoodzaakt om alle Small Group trainingen tot in ieder geval 6 april te annuleren. We vinden dit enorm jammer maar dit betekent niet dat wij jou thuis stil laten zitten. Je kunt gedurende de periode dat wij gesloten zijn onze trainingen digitaal volgen.


131 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page