top of page
  • Foto van schrijverMoventes

Wijziging in contract met verzekeraar Zorg & Zekerheid en JUST

Per 1 januari 2023 hebben wij besloten geen contract af te sluiten met zorgverzekeraar Zorg & Zekerheid en JUST, wat inhoudt dat verzekerden van Zorg & Zekerheid en JUST nog steeds bij ons terecht kunnen, maar onze nota zelf in moeten indienen. Zorg & Zekerheid vergoedt dan een percentage van de ingediende nota.

In dit nieuwsbericht willen wij uitleggen waarom we ons genoodzaakt voelen deze lastige beslissing te nemen. Onze missie is om iedereen die bij ons in de praktijk komt zo snel mogelijk weer pijnvrij te laten bewegen. Ervoor te zorgen dat je je gehoord voelt en je klacht serieus genomen wordt.

Met de grote hoeveelheid eisen die Zorg & Zekerheid en JUST voor 2023 aan haar contracthouders stelt zouden we meer tijd bezig zijn om aan die, voornamelijk administratieve, eisen te voldoen, dan we aan patiëntenzorg kunnen besteden. Wij besteden de (toch al schaarse) tijd die we hebben graag aan patiëntencontact en niet aan verplichte bijeenkomsten.

Ben je verzekerd bij Zorg & Zekerheid en JUST in 2023? Dan ben je uiteraard nog steeds van harte welkom in onze praktijk. Je moet alleen onze nota zelf indienen, waarna Zorg & Zekerheid en JUST een gedeelte van de factuur vergoed.

Zie je door alle zorgverzekeraars het bos niet meer? Wij helpen je graag, samen kunnen we kijken naar andere opties.


52 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page