top of page

Moventes opent de Fit Experience!

Bijgewerkt op: 7 jan. 2022

Op maandag 16 september hebben wij in het naastgelegen pand aan de Boerhaaveweg 42 te IJsselstein een fitness studio geopend, de Moventes Fit Experience.

In deze Fit Experience is het mogelijk om in kleine groepjes of alleen met een gediplomeerd personal trainer aan verschillende persoonlijke doelen te werken.


Of jij nu werkt aan jouw herstel na een blessure, traint voor een wedstrijd of je algehele conditie en fitheid wilt verbeteren, er wordt bij Moventes Fit Experience altijd een passend programma voor jou gemaakt. Dit kan op zowel fysiek, als mentaal vlak. Algehele fitheid is immers een mooie balans tussen mentaal en fysiek. De wisselwerking tussen een high end trainingszaal met gediplomeerde trainers en de fysiotherapeuten is een unieke formule. Zo kunt jij altijd onder de gewenste begeleiding sporten.


“Wij werken dagelijks met de top van de Nederlandse topsport en entertainment industrie. Zo zijn wij actief bij de Koninklijke Nederlandse Roei Bond en de Nederlandse baanwielrenselectie, waar we de atleten op het preventieve vlak ondersteunen op de jacht naar het eremetaal. Naast begeleiding tijdens trainingskampen en wereldkampioenschappen gaan we deze sporters ook helpen naar hopelijk veel medailles op de Olympische Spelen in Tokyo.” aldus Thijs Geurts"


De kennis en ervaring die we opdoen in de topsport gebruiken we nu in de Fit Experience en zo zijn we in staat om iedereen, van jong tot oud, getraind en ongetraind naar een hoger plan van bewegen te tillen.


Vanwege de opening is het mogelijk om, via inschrijven voor een proefles, nu vrijblijvend kennis te maken met de Fit Experience. Dit kan via de website www.moventesfit.nl.


186 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page