top of page

Is Manuele Therapie iets voor jou?

Bijgewerkt op: 14 jul. 2021

Heb jij klachten afkomstig van de wervelkolom of andere gewrichten en ervaar jij minder bewegingsvrijheid? Dan is manuele therapie de oplossing! Onze manueel therapeut kent een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn. Onze manuele therapeut kan je klachten op een specialistische manier bekijken en behandelen.


Wat is een manueel therapeut?

De manueel therapeut is een fysiotherapeut die zich verder heeft gespecialiseerd in het verlichten en verhelpen van pijn- en bewegingsklachten. In de praktijk is dit in de meeste gevallen gerelateerd aan de rug of nek, maar iedere vorm van bewegingsbeperking is deel van het specialisme van de manueel therapeut. John Labrie is de manueel therapeut binnen onze praktijk.


Voor wie?

Patiënten met:

  • Hoofd- en nekpijn in combinatie met het slecht kunnen bewegen van de wervelkolom

  • Nek- en schouderklachten met uitstraling naar de armen

  • Lage rugklachten, al dan niet met uitstraling naar de benen

  • Hoge rugklachten, al dan niet in combinatie met rib- en borstpijn

  • Duizeligheid bij het bewegen van de nek

  • Kaakklachten, al dan niet in combinatie met nekklachten.


Hoe werken wij?

De eerste behandeling start met een vraaggesprek en een manueel therapeutisch onderzoek om je klacht zo duidelijk mogelijk in beeld te krijgen. Aan de hand daarvan wordt een behandelplan opgesteld.

De volgende behandeling zal gestart worden met manueel therapeutisch behandelen.


82 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page