top of page

Fitness combineren met fysiotherapie

Woon jij in de regio van Houten of IJsselstein en ga je graag op een gerichte manier met je lichaam aan de slag? Dan ben je bij Moventes aan het juiste adres. Per 1 maart hebben wij namelijk 2 nieuwe locaties in deze plaatsen geopend.


Als je herstelt van een blessure of gewoon graag het beste uit je bewegingen wil halen, adviseren wij de sportschool te combineren met fysiotherapie. In dit artikel geven we je daar meer uitleg over.


Fysiotherapie in Houten bij Moventes

Wij maken fysiotherapie in Houten & IJsselstein heel laagdrempelig voor leden van Body Business. Omdat de praktijk aan de sportschool is verbonden, is het makkelijk om gewoon even langs te lopen. Op beide locaties bieden wij wekelijks inloopspreekuren aan. Bij de fysio in Houten is dat iedere dinsdag van 19:30 tot 20:30 uur en voor fysiotherapie in IJsselstein ben je welkom op woensdag van 20:00 tot 21:00 uur.


De voordelen van sporten met fysiotherapie

Als experts vertellen wij je graag waarom de combinatie van fysiotherapie en sporten in de sportschool goed is voor iedereen.


Bewegingsapparaat verbeteren

Het lichaam is een complex geheel van spieren, botten en gewrichten en we vinden het allemaal belangrijk dat het goed meewerkt. Om te weten hoe je moet bewegen, is het fijn om iemand naast je te hebben die kennis heeft van het lichaam. Kijk daarom samen met een fysiotherapeut hoe jij de bewegingen beter kunt uitvoeren, zodat je bewegingsapparaat duurzaam verbetert.


Sneller herstel van blessures

Blessures zijn vervelend en doen vaak pijn. Als jouw lichaam niet werkt zoals het hoort, dan merk je dat bij al je bewegingen. Kijk samen met de fysio in Houten of IJsselstein hoe je beweegt, om blessures tegen te gaan. Zeker na een ongeluk of operatie is sporten met de fysio de snelste weg naar herstel. Dan lukt pijnvrij sporten sneller dan je denkt.


Verantwoord sporten met de fysio

Zowel onze fysiotherapeuten in IJsselstein als in Houten doorlopen eerst een uitgebreide intake met jou. Deze bestaat uit vragen, kijken naar hoe je beweegt en waar je beperkingen zitten. Train je met een personal trainer? Dan geeft de fysiotherapeut deze bevindingen door aan trainer, samen maken we vervolgens een sportplan op maat. Als team weten wij nog beter wat werkt voor jou.


Wil jij het beste uit je lichaam halen? Kom langs op het inloopspreekuur van onze fysiotherapeuten in IJsselstein of Houten of maak een afspraak. Telefonisch of via de mail een afspraak maken kan ook via 030-2081835 of info@moventes.nl.


127 weergaven

Comments


bottom of page