top of page

Een gezonde start van 2021!

Bijgewerkt op: 7 jan. 2022

Na een vreemd en onrustig jaar is het tijd om 2021 goed en gezond te beginnen. In dit nieuwsbericht geven we jou graag tips over hoe je dit jaar goed en gezond kunt beginnen.


Stel haalbare doelen

Wat wil jij in 2021 bereiken? Het is belangrijk om haalbare doelen vast te stellen voor jezelf. Zet niet te hoog in, een te hoog verwachtingspatroon werkt bijna altijd averechts. Doordat jij jezelf een te hoog doel stelt haal je deze niet. Vervolgens raak je teleurgesteld in jezelf. Het resultaat daarvan is dat je weer terug bij af bent. Tevens kan een te hoog doel zorgen voor het verlies in vertrouwen in jezelf.

Bedenk waar je prioriteiten liggen

Alvorens je begint aan een verandering van leefstijl is het belangrijk prioriteiten te stellen. Met prioriteiten stellen bedoelen we bewust bepaalde taken, werkzaamheden of doelen voorrang geven. Bepaal voor jezelf wat voor jou het belangrijkste is in 2021 en focus daarop. Schrijf het op in de bepaalde volgorde, dit kan je veel rust en inzicht geven.


Schaam niet om hulp te vragen

2021 wordt jouw jaar! Schaam je niet om hulp te vragen tijdens het waarmaken van jouw goede voornemens. Wij zijn er als organisatie in gespecialiseerd om jou te helpen en inzicht te geven op het gebied van fysieke en mentale gezondheid.


Een goed begin is het halve werk

Wacht niet langer en ga aan de slag met jouw goede voornemens. Wil jij weten of jij er lichamelijk klaar voor bent? Bel of mail voor een online intake. Samen bepalen we op welke manier het gezond en verantwoord is om aan jouw voornemens te werken. Want met een blessure beginnen aan het nieuwe jaar, daar zit niemand op te wachten!

49 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page