top of page

Beste verzekering voor Fysiotherapie

Bijgewerkt op: 14 jul. 2021


Fysiotherapie

Fysiotherapie wordt voor personen tot 18 jaar vergoed vanuit het basispakket van iedere zorgverzekeraar. Boven de 18 jaar is een aanvullende verzekering nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen. Nederland kent een groot aantal zorgverzekeraars, het is daarom lastig om een juiste keuze te maken.


Het is december en dat betekent dat het de perfecte tijd is om te switchen van zorgverzekeraar. In dit nieuwsbericht een overzicht van de beste (aanvullende) polissen voor fysiotherapeutische zorg in 2019.


Deze polissen leveren wat zij beloven, wat houdt dat in?


Geen medische selectie

U wordt toegelaten zonder dat er naar uw gezondheid wordt gekeken.


Keuzevrijheid

U mag zelf bepalen naar welke zorgverlener u gaat.


Geen behandelindex

Met een behandelindex krijgt u maar tot een bepaald gemiddeld aantal behandelingen vergoed.In onderstaand schema is onderscheid gemaakt tussen naturapolissen en restitutiepolissen. Ook is in het schema weergegeven vanaf hoeveel behandelingen de verzekering dekkend is. Bron: Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie & defysiotherapeut.com.Voor de selectie is uitgegaan van “man, 45 jaar en single”

Boven de groene lijn zijn allemaal naturapolissen en onder de groene lijn zijn allemaal restitutiepolissen.


Zelf vergelijken

Welke polis is voor u het meest voordelig?

Prijzen die in bovenstaand schema zijn weergegeven kunnen verschillen met de prijzen op de website zorgverzekeringwijzer. Via deze website heeft u toegang tot collectiviteitskorting. In sommige gevallen kunnen bovenstaande polissen goedkoper uitvallen.


Meer informatie!

Wij adviseren u graag persoonlijk, neem gerust contact op met een van onze fysiotherapeuten voor meer informatie.

117 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page