top of page

HARTREVALIDATIE

Een operatie of infarct aan je hart is vaak erg ingrijpend. Bewegen of sporten is daarna voor veel mensen spannend. Toch is het belangrijk om zo snel mogelijk weer te gaan bewegen. Er zijn meerder risicofactoren die een rol spelen bij het ontstaan van een hartaandoening zoals inactiviteit, roken, spanning en voeding. Met de juiste intensiteit van bewegen en aanpassingen in je leefstijl kun je de risicofactoren beïnvloeden waardoor de klachten onder controle blijven.

WAT IS HARTREVALIDATIE

Bij hartrevalidatie leer je bewegen op de juiste intensiteit zodat je op een gezonde manier je leven weer kunt oppakken. Ook leer je hoe je je leefstijl het beste kunt aanpassen.

VOOR WIE?

Heb je hartrevalidatie gehad in het ziekenhuis maar vind je het nog moeilijk of spannend dan kan de hart-vaat-longfysiotherapeut je daarbij helpen.

FYSIOTHERAPIE BIJ HARTREVALIDATIE

De hart-vaat-longfysiotherapeut laat je ervaren hoe je het beste kunt bewegen. Samen bespreken jullie hoe je dit in je eigen leven kunt gaan inpassen.

ZOEK EEN LOCATIE

Heb jij last van hardloopklachten? Voor een behandeling kun je terecht bij één van onze praktijken in IJsseltein of Vianen. Maak een afspraak bij jou in de buurt.

bottom of page