top of page

FYSIOTHERAPIE OP AFSTAND

Met de komst van het Coronavirus zijn we op zoek gegaan naar manieren waarop we op afstand kunnen behandelen. Wij bieden als praktijk online fysiotherapie aan. Per telefoon, e-mail of video call komen we op afstand met je in contact. Vervolgens bespreken we jouw klachten en de manier waarop we deze klachten efficiënt op afstand kunnen verhelpen. 

Naast de consulten, werken wij met de app van Physitrack. In de Physitrack app kunnen wij trainingsschema's en huiswerkoefeningen uploaden. Onze fysiotherapeuten stellen voor jouw specifieke situatie een persoonlijk oefenprogramma op. De oefeningen worden in het Nederlands en op een rustig tempo uitgelegd in de vorm van een video. 

HOE WERKT FYSIOTHERAPIE OP AFSTAND?

Aan de hand van een online consult worden jouw klachten besproken en wordt er advies gegeven hoe we deze klachten efficiënt op afstand kunnen verhelpen. Mocht er behandeling in de praktijk nodig zijn om jouw klachten te verhelpen dan ben je onder onze voorwaarden welkom in de praktijk. Daarnaast stellen wij een specifiek oefenprogramma vast zodat je thuis op afstand kunt werken aan herstel.

WAT VOOR OEFENINGEN KAN IK VERWACHTEN?

Aan de hand van de klachten stellen wij een oefenprogramma op. Deze oefeningen voer je thuis uit met behulp van instructievideo's. Wij kunnen de voortgang van deze oefeningen en het herstel zorgvuldig volgen. Hierdoor kunnen wij vanuit huis toch de fysiotherapeutische ondersteuning bieden die jij nodig hebt. 

WORDT FYSIOTHERAPIE OP AFSTAND VERGOED?

Ook deze vorm van Fysiotherapie wordt voor personen tot 18 jaar vergoed vanuit het basispakket van iedere zorgverzekeraar. Boven de 18 jaar is een aanvullende verzekering nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen.

ZOEK EEN LOCATIE

Online consult? Neem contact op met een van de fysiotherapeuten van onze praktijken in IJsselstein of Vianen.

bottom of page