top of page

FYSIOTHERAPIE AAN HUIS

Ben je slecht ter been? Ben je niet in staat om naar een van onze parktijken te komen, maar heb jij wel behoefte aan fysiotherapie? Het uitstellen van een afspraak is niet bevorderlijk voor het herstel van de klacht. Daarom is het mogelijk dat de behandeling bij jou thuis plaatsvindt. De therapeut kijkt samen met jou naar de verschillende mogelijkheden, zodat je zo spoedig mogelijk je dagelijkse werkzaamheden weer kan oppakken.

WANNEER IS FYSIOTHERAPIE AAN HUIS MOGELIJK?

Soms ben je niet in staat om naar onze praktijk te komen, maar heb jij wel behoefte aan fysiotherapie. Bijvoorbeeld wanneer je net een operatie hebt ondergaan. Dan is het mogelijk dat de behandeling aan huis plaatsvindt.

HOE KAN IK MEZELF VOORBEREIDEN?

Moventes is gespecialiseerd in behandeling aan huis en zal de behandeling dan ook aanpassen aan de beschikbare ruimte en situatie. Het behandelplan wordt aangepast aan de hand van jouw mogelijkheden en beperkingen, maar is even effectief als behandeling in de praktijk. De fysiotherapeut geeft je oefeningen en tips gericht op het herstel. Na de periode van thuis behandeling is het vaak zinvol om de fysiotherapie voort te zetten in de praktijk van Moventes en te werken aan verder herstel.

WELKE ZORGVRAGEN WORDEN VAAK THUIS BEHANDELD?

In de meeste gevallen is behandeling aan huis gewenst bij complexe zorgvragen, zoals spierziekten of bij chronische pijnklachten. Ook bij traumatische aandoeningen of postoperatieve zorg vindt de behandeling vaak bij die cliënt thuis plaats.Vraag de fysiotherapeuten van Moventes voor meer informatie.

ZOEK EEN LOCATIE

Ben je slecht te been? Voor een fysiotherapie aan huis kun je afspraak maken bij één van onze praktijken in IJsselstein of Vianen.

bottom of page