top of page

CHRONISCHE VERMOEIDHEID

Heb jij last van chronische vermoeidheid? Heb jij reuma of hartklachten? Of heb jij langdurige of terugkerende pijn bijvoorbeeld aan uw rug of nek? Dan is de kans groot dat het chronisch is. Zoals je misschien al ervaren hebt, kan het je leven behoorlijk overhoop helpen. Door het te negeren en gewoon door te gaan, kunnen de klachten verergeren. Daarnaast zijn mensen bij pijn vaak geneigd anders te bewegen om het pijnlijke gevoel te vermijden. Hierdoor kunnen zij weer last krijgen van andere lichaamsdelen. Wij helpen je graag zoeken naar een passende oplossing om jouw klachten te verminderen.

OORZAKEN VAN PIJN EN VERMOEIDHEID

Chronische pijn- en vermoeidheidsklachten ontstaan vaak door een combinatie van factoren. Misschien heb jij een te drukke baan of heb jij een ingrijpende situatie meegemaakt in je privéleven. Voor een doelgerichte revalidatie is het belangrijk dat het probleem vanuit meerdere invalshoeken wordt bekeken. Bij chronische klachten en vermoeidheid is het in de meeste gevallen juist belangrijk om te blijven bewegen. De therapeuten van Moventes begeleiden je hier graag bij.

MULTIDISCIPLINAIRESAMENWERKINGEN

Nadat we je klachten in kaart hebben gebracht werken we waar mogelijk en gewenst samen met verschillende andere specialisten. Denk hierbij aan een huisarts, psycholoog en diëtist. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat de lijntjes tussen de verschillende zorgverleners kort zijn en je snel de juiste zorg krijgt.

BEHANDELING EN VERGOEDING

Naast de behandeling bij ons in de praktijk en bij de andere zorgverleners geven wij je handvatten om beter met jouw klachten om te kunnen gaan met als doel dat je jouw dagelijkse activiteiten beter kunt uitvoeren.

ZOEK EEN LOCATIE

Heb jij last van chronische vermoeidheid? Voor een behandeling kun je terecht bij één van onze praktijken in IJsselstein of Vianen. Maak een afspraak bij jou in de buurt.

bottom of page