top of page

ARBEIDSFYSIOTHERAPIE

Heb jij lichamelijke klachten waardoor je het werk niet meer (volledig) kunt uitvoeren? Dan is het goed om begeleiding van een fysiotherapeut te zoeken. In veel gevallen kan algemene fysiotherapie al helpen bij onder andere rugpijn, nekklachten of schouderpijn. Als jouw klachten je belemmeren in het werk is gerichte arbeidsfysiotherapie een betere oplossing. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten hebben veel ervaring in het begeleiden van arbeidsrelevante klachten en komen op werkplekbezoek indien nodig. Samen met jou en eventueel je werkgever zorgen we ervoor dat je snel weer volledig inzetbaar bent en klachtenvrij kunt werken. We hebben de mogelijkheden om, na overleg met de bedrijfsarts, binnen 48 uur te starten met de behandelingen.Arbeid gerelateerde fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering of mogelijk vanuit je werkgever.  

WAT DOET DE FYSIOTHERAPEUT?

Tijdens de eerste afspraak bespreek jij jouw klacht met de fysiotherapeut. De fysiotherapeut gaat op zoek naar de oorzaak van de klacht en doet fysiek onderzoek. Daarna wordt er samen met jou een behandelplan bepaald. Een onderdeel hiervan kan zijn dat je spierversterkende of mobiliserende oefeningen doet. Ook krijg je oefeningen mee die je zelfstandig kunt uitvoeren. Zo werken we efficiënt aan jouw herstel!

FYSIOTHERAPIE IN DE BUURT

De fysiotherapeuten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van zorgverzekeraars. Onze fysiotherapeuten hebben ieder hun eigen specialisme(n), waardoor we jou gericht kunnen behandelen. Je hebt geen verwijzing of verwijsbriefje van je huisarts nodig. Je kunt meteen een afspraak maken met een fysiotherapeut van Moventes. Stap gerust eens binnen bij Moventes of bel ons voor meer informatie. 

FYSIOTHERAPIE AAN HUIS

Ben je slecht ter been of heb je bijvoorbeeld net een operatie achter de rug? Dan is het mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen. Onze fysiotherapeuten komen bij je langs voor een behandeling aan huis, zodat je zo snel mogelijk weer jouw dagelijkse bezigheden kunt oppakken en verder behandeld kan worden in de praktijk van Moventes.

ZOEK EEN LOCATIE

Last van lichamelijke klachten? Voor fysiotherapie kun je terecht bij één van onze praktijken in IJsselstein of Vianen. Maak een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

bottom of page