top of page

Moventes gaat uitbreiden!

Bijgewerkt op: 14 jul. 2021

Verheugd en trots kunnen we aankondigen dat wij gaan uitbreiden. Per 16 september opent Moventes Training en Opleiding aan de Boerhaaveweg 42 te IJsselstein. Onze missie is de kwaliteit van bewegen naar een hoger plan tillen. Dit doen wij door het behandelen van klachten maar ook door het aanbieden van trainingen.


In het nieuwe pand gaan wij de komende maanden hard aan de slag om een compleet nieuwe fitnessruimte in te richten. Wij gaan personal en small group training aanbieden. Ons bedrijf kenmerkt zich vanwege het (top)sport klimaat waarin wij actief zijn. Onze trainingen zijn er dan ook op gericht om het beste in jezelf naar boven te halen. Wil jij trainen voor een aankomende wedstrijd, een persoonlijk doel halen of echt fit worden, dan past Moventes training helemaal bij jou!


Wij zijn Moventes gestart met de missie om de kwaliteit van bewegen naar een hoger plan te tillen. Dit kunnen wij niet alleen. Wij gaan starten met Moventes opleidingen om de kennis die wij jarenlang hebben opgedaan over te dragen op jou. Wij gaan opleidingen en masterclasses aanbieden gegeven door masseurs voor masseurs. Ben jij aankomend sportmasseur en wil jij les krijgen van masseurs die op het allerhoogste niveau hebben gepresteerd, dan is een opleiding van Moventes helemaal voor jou geschikt.


Houd onze kanalen in de gaten voor meer nieuws over deze uitbreiding!

285 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page