top of page

WAT IS DE PERFORMANCE MATRIX TEST?

De Performance Matrix Test is een uniek en krachtig analysesysteem om de bewegingskwaliteit van sporters te testen en te beoordelen. Met de test identificeren we de zwakke schakels in jouw bewegingsgedrag. Met die kennis kun je gericht trainen om de kans op blessures te reduceren en je prestaties te verbeteren.

HOE WERKT DE PERFORMANCE MATRIX TEST?

Onder onze begeleiding voer je een serie specifieke oefeningen uit. Dit neemt ongeveer 45 minuten tijd in beslag. Wij beoordelen jouw bewegingen en verwerken de scoren in een online rapport. Dit rapport geeft jou meteen inzicht in je scores en je kunt precies zien wat jouw risico’s op blessures en overbelastingen zijn.

WAT GEBEURT ER MET DE UITSLAGEN VAN DE TEST?

Je ontvangt oefeningen die wij voor jou adviseren. Hiermee start jouw persoonlijke re-trainingstraject. Een trainingstraject van 6 tot 8 weken om je bewegingsgedrag te herstellen of te verbeteren. Je leert de oefeningen correct uit te voeren zodat je zelf of onder onze begeleiding kunt retrainen.

ZOEK EEN LOCATIE

De kwaliteit van bewegen onderzoeken? Voor een performance matrix test kun je terecht bij één van onze praktijken in IJsselstein of Vianen. Maak een afspraak bij jou in de buurt.

bottom of page