top of page

MEDISCHE TRAINING

Bewegen is goed voor je gezondheid. Je voelt je fitter, blijft beter op gewicht en je voelt je minder snel moe. Heb jij moeite met bewegen, bijvoorbeeld omdat je ouder dan 55 bent of herstellende bent van een ziekte of een operatie? Of heb jij een chronische aandoening zoals hart-, vaat- of longklachten, diabetes of COPD? Dan is Medische training wat voor jou. Bij ons sport jij op een verantwoorde manier in een energieke, sociale omgeving onder begeleiding van een Medical Personal Trainer.

MEDISCHE TRAINING IN HOUTEN?

Ben jij herstellende van een blessure? Dan is medische training bij Moventes geschikt voor jou. Onder begeleiding van sportspecialisten en fysiotherapeuten leer jij oefeningen technisch correct uit te voeren om zo optimaal te herstellen of prestaties te verbeteren. Onze praktijk is gemakkelijk te bereiken vanuit Houten.

WANNEER KAN IK MEDISCH TRAINEN?

In samenspraak bespreken wij op welk tijdstip je bij ons welkom bent om medisch te trainen. Medisch trainen is altijd onder begeleiding van een therapeut of specialist.

HOE WERKT TRAINEN BIJ MOVENTES?

Wij trainen en begeleiden met één gemeenschappelijk doel; klachtenvrij bewegen. Samen bepalen we of er in jouw traject medisch trainen nodig is om klachten te verhelpen.

ZOEK EEN LOCATIE

Ben jij herstellende van een blessure? Voor medische training kun je terecht bij onze praktijk in Houten.

bottom of page