top of page

MANUELE THERAPIE

Heb jij regelmatig last van rugpijn, schouderpijn, nekpijn of hoofdpijn? Een manueeltherapeut is gespecialiseerd in de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en de wervelkolom in bijzonder. De behandeling bestaat uit een combinatie van manuele therapie, stabiliserende en spierkrachtversterkende oefentherapie. De effecten van manuele therapie zijn vaak al snel te merken, je kunt vrijer bewegen en ervaart minder pijn.

ZOEK JIJ EEN MANUEEL THERAPEUT IN HOUTEN?

Heb jij klachten afkomstig van de wervelkolom of andere gewrichten en ervaar jij minder bewegingsvrijheid? Dan is manuele therapie de oplossing. Voorbeeld van klachten zijn:

 Lage en hoge rugklachten, nek- en schouderklachten of hoofd- en nekpijn in combinatie met pijn in de wervelkolom. Onze praktijk is gemakkelijk te bereiken vanuit Houten.

HOE GAAN WIJ TE WERK BIJ MOVENTES HOUTEN?

De eerste behandeling start met een vraaggesprek en een manueel therapeutisch onderzoek. Onze manueel therapeuten stellen aan de hand van dit gesprek een behandelplan op. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: je voelt direct verbetering van bewegingsvrijheid en afname van de pijn.  

WORDT MANUELE THERAPIE VERGOED?

Manuele therapie wordt voor personen tot 18 jaar vergoed vanuit het basispakket van iedere zorgverzekeraar. Boven de 18 jaar is een aanvullende verzekering nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding.

ZOEK EEN LOCATIE

Heb jij klachten afkomstig van de wervelkolom of andere gewrichten en ervaar jij minder bewegingsvrijheid? Voor manuele therapie kun je terecht bij onze praktijk in Houten.

bottom of page